Студенти запорізького університету випустили газету «StudPOL»

29.04.2024

Студенти запорізького університету випустили газету «StudPOL»

У Запорізькій політехніці вийшов другий спеціальний випуск «#Комора» газети «StudPOL», яку створюють студенти кафедри журналістики. Номер присвячений інформаційній гігієні, містить сторінку з подкастами та яскравими вікторинами, а дизайн частково схожий на ігрову графіку. Про це написали на Telegram-каналі «Медіадетокс».

У випуску йдеться про тиждень вебінарів «Медіамисливці, які полюють на фейки» від викладачок кафедри журналістики, нову інформацію про білий список медіа, дипфейк та як розповідати про воєнні злочини у форматі радіодрами.

Студентам вдалося поговорити з журналістами-практиками: ведучою та головною редакторкою віжн-радіо «На дотик» Ольгою Вакало, фактчекером, медіатренером та головним редактором «Без брехні» Олексом Шарабурою, журналісткою сумського видання «Цукр» Анною Шпурік та журналістом Forbes Ukraine Віталієм Голічем про їхню роботу та досвід протидії дезінформації.

Источник: panoptikon.org

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |