Смерть дівчинки: адвокат заступника директора «Дубовки» звернулася до запоріжців

15.03.2020

Смерть дівчинки: адвокат заступника директора «Дубовки» звернулася до запоріжців

Адвокат заступника директора парку «Дубовий Гай» Геннадія Мишьякова Юлія Сінізцова зробила звернення до мешканців міста стосовно обвинувачень його клієнта в діях, що призвели до смерті 8-річної Ганни Ждан.

В своєму зверненні Сінізцова розповідає деталі, яким чином здійснювався тиск на Мишьякова і до яких дій вдалося керівництво парку в особі директора Олега Комаренко та слідчих поліції, щоб її клієнт був єдиним винним у трагедії. Також адвокат звертає увагу, що своїми діями буде робити все від залежне, щоб спрасжні винуватці в жахливій трагедії понесли покарання.

Шановні колеги, друзі і мешканці міста Запоріжжя та України!

Трагедія,яка вразила всіх мешканців Запоріжжя та України ніколи не повинна бути повторена, а дійсні винні особи повинні бути притягнуті до відповідальності. 8 березня у парку «Дубовий гай» на восьмирічну дівчинку впала дерев’яна споруда. Дитину врятувати її не вдалось. Не має більшого горя батькам, як втратити дитину. І це не може ні з чим бути порівняно.

Дана трагедія викликала обурення в суспільстві, в пресі з’явилось чимало публікацій. Мені довелось відслідковувати кожну з них, так як я, є адвокатом Мишьякова Г.О., заступника директора по технічним питанням КП «Дубовий Гай». На сьогодні мною прийнято рішення , для роз’яснення суспільству фактів і подій, які відбулись протягом всіх цих днів і про які ніхто не говорить, або говорить виключно зі своїх інтересів і своєї точки зору, але не ґрунтуючись на дійсних фактах.

З метою запобігання у місті подальших помилок зі сторони посадових осіб, а також працівників правоохоронних органів та недопущення неправомірних дій до Мишьякова Г.О., який за причини недбалості інших осіб, посадових осіб правоохоронних органів, які розглядають інформацію та докази тільки поверхово, вибірково, дуже швидко у зв’язку з незадоволенням суспільства, також тиском на них керівництва, з метою отримання швидкого результату.

10 березня 2020 року Мишьяков Г.О. був госпіталізований в медичний заклад, але не за причини бути не притягнутим до відповідальності і приховуватись, як це роблять багато інших осіб в подібних ситуаціях, а за причини психологічного та морального тиску на роботі після вимушеного підписання паперів, які до нього не мають ніякого відношення. Я гадаю, що ви всі знаєте про публікацію і мою співбесіду між адвокатом і клієнтом, де Мишьяков Г.О. заявив про всі події, які відбувались після трагічного випадку. Мною даний документ був зареєстрований у Олександрівському ВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області для розгляду і перевірки викладених фактів слідчим.

У викладеному повідомленні Мишьяков Г.О. пояснює що при розмові зі своїм керівником Комаренко О. Г. , у присутності інших осіб, з яким у нього склалися робочі та довірчі відносини були надані йому на підпис документи, які мали відношення до трагічної події, яка відбулась 8 березня 2020 р. Оскільки дата в документах стояла 04 березня 2020 року у нього виникли питання з цього приводу до керівника, але своєю поведінкою та словами, моральним тиском від керівника, він підписав ці документи.

Всі ці події вплинули на стан здоров’я та усвідомлення того, що його обманули та використали в даній ситуації для перекладання відповідальності. Йому стало зле, піднявся тиск і швидкою медичною допомогою був доставлений до лікарні. З моменту перебування у медичному закладі невідомі особи ( пізніше було встановлено, що це співробітники національної поліції) перебували поруч з ним на незаконних підставах. Він не мав відношення і не перебував ні в якому статусі згідно норм чинного кримінального процесуального законодавства . При цьому співробітники дозволяли собі перебувати поруч з ним під час медичних оглядів, консультацій, не говорячи при цьому з якою метою вони перебувають у медичному закладі. Все це призвело до погіршення стану здоров’я, про що є відповідна медична документація.

Наступного дня група співробітників поліції, як пізніше з’ясувалось, нехтуючи нормами роботи медичного закладу та порушення прав інших пацієнтів та медичних працівників перебувала у медичному закладі та в палаті пацієнта Мишьякова Г.О..з єдиною метою, вручення підозри, не звертая увагу на стан здоров’я пацієнта. Після проведення формальних слідчих дій, мета вручення підозри була реалізована, вони всі залишили медичний заклад. І більше нікого не було. І їх нецікавило подальша охорона (начебто) Мишьякова Г.О. При цьому на сайті прокуратури Запорізької області була опублікована інформація щодо вручення підозри та подання до суду клопотання про обрання найближчим часом запобіжного заходу тримання під вартою та відсторонення від посади. Виникає питання про запобіжний захід!

У зв’язку з всіма подіями з’являється різноманітна інформація щодо кваліфікації чи перекваліфікації дій Мишьякова Г.О. та інших осіб. Але до цього часу ніхто не надав дійсну інформацію щодо документів (перебування на балансі дерев’яних споруд, посадові та інші інструкції посадових осіб, які регламентують порядок та відповідальність кожного, журнали перевірок всіх об’єктів в парку та ін..) Але дуже зручно було знайти посаду замісника директора з технічних питань до деяких обов’язків якого входить контроль за покосом трави, вивіз сміття, фарбування лав, технічний стан об’єктів господарського двору, але не всього парку та ін..

Якщо б кожний керівник чи підлеглий, у своїй компетенції, виконував свої обов’язки добросовісно не було б даної трагедія, яка стосується кожного. І безпосередньо торкається і мене, так як я – МАМА!

Я особисто співчуваю родині загиблої дівчинки. Їх горе та нещастя не може ні з чим бути порівняно. Своєю діяльністю, як адвокат, в межах своїх повноважень, буду робити все щоб дійсні винні були встановлені і понесли відповідальність.

Дорожче дитячого життя, однієї їх посмішки не має нічого!

З повагою, Юлія Сізінцова

Нагадаємо,раніше Геннадій Мишьяков також розповів власну версію подій стосовно демонтажу дерев’яної статуї, що впала на дівчинку, внаслідок чого остання померла.

Геннадій Мишьяков
Пиар на крови как манипуляции от запорожской мэрии, — мнение

Источник: akzent.zp.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |