Ситуація на Запорізькому напрямку станом на 15 жовтня

15.10.2023

Ситуація на Запорізькому напрямку станом на 15 жовтня

Російські війська продовжують обстрілювати мирні міста та села Запорізької області. Впродовж минулої доби ворог здійснив 176 ударів по 24 населених пунктах.

Військовослужбовці рф здійснили 3 ракетні удари по Запоріжжю, 11 БПЛА-атак по Червоному, Залізничному, Малинівці, Полтавці, Новоданилівці та Малим Щербакам, 4 РСЗВ-обстріли Роботиного, а також вгатили 4 авіабомбами по Оріхову, Новоандріївці й Новодарівці, повідомляє пресслужба ЗОВА.

154 артобстрілів прийшлися по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Преображенки, Левадного, Полтавки, Новопавлівки, Кам’янського, Степового, Лобкового, Плавнів та інших міст та сіл на лінії вогню.

Надійшло 6 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Місцеві жителі не постраждали.

На Запорізькому напрямку окупанти 5 разів намагалися відновити втрачене положення в районах Роботиного та Вербового Запорізької області, успіху не мали, інформує пресслужба Генштабу ЗСУ.

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |