Ситуація на Запоріжжі щодо російського вторгнення станом на 21 вересня

21.09.2023

Ситуація на Запоріжжі щодо російського вторгнення станом на 21 вересня

Військові рф 575 добу ведуть повномасштабну збройну агресію проти України. Бійці ЗСУ та інших військових підрозділів знищують живу силу та техніку армії рф та наступають на півдні Запорізького краю.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Закріплюються на досягнутих рубежах, завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці, змушують ворога відходити із займаних позицій.

Наші захисники відбили атаки ворога в районі Роботиного Запорізької області. Окупанти мають значні втрати як у живій силі, так і в техніці.

Ворог здійснив 124 обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

За минулу добу ворог завдав 87 ударів по 20 населених пунктах Запорізької області. Військовослужбовці рф здійснили 9 РСЗВ-обстрілів Роботиного, Новодарівки, Новоселівки та Гуляйпільського, атакували БПЛА Чарівне, Новодарівку, Малинівку й Кам’янське, а також нанесли 6 авіаударів по Оріхову та Преображенці.

68 артилерійських обстрілів прийшлися по території Гуляйполя, Новоандріївки, Ольгівського, Левадного, Білогір’я, Полтавки, Малих Щербаків, Степового та інших прифронтових міст та сіл.

Внаслідок авіаційного удару по мирній громаді поранення отримали 3 жителі Преображенки — їх оперативно доправлено в лікувальну установу.

Надійшло 28 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |