Шукають дезертирів: на Запоріжжі в селах рашисти влаштовують облави

07.07.2022


			Шукають дезертирів: на Запоріжжі в селах рашисти влаштовують облави

В Мелітопольському районі, який зараз знаходиться в тимчасовій окупації, військові рф шукають своїх дезертирів. Десятки окупантів вже втекли з місць дислокації, передає «РІА Мелітополь».

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла, що рашисти на тимчасово окупованих територіях продовжують влаштовувати свавілля, вживають алкоголь, самовільно покидають бойові пости та навіть здійснюють розправи над вищим командуванням. Таким чином вони висловлюють небажання брати участь у бойових діях проти України.

За статистичними даними, станом на 6 липня з початку повномасштабної війни загинуло більше 35 тисяч військових рф.

Тому наразі багато окупантів перевдягаються в цивільну форму та ховаються. Потім рашисти влаштовують облави в селах Мелітопольського району у пошуках дезертирів.

Зокрема, така ситуація спостерігається на територіях між Михайлівкою та Малою Білозеркою. Зі своїх місць дислокації втекли вже 30 російських військових, які відмовляються воювати проти України та хочуть повернутися додому живими.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в