Щодо ситуації у Запоріжжі та області

04.08.2022

Щодо ситуації у Запоріжжі та області

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Сьогодні наше місто знову зазнало ворожої атаки. Рано вранці, біля половини четвертої ранку, рашисти вдарили двома ворожими ракетами по інфраструктурному об’єкту, розташованому у Заводському районі Запоріжжя. Вибухом пошкодило кілька прилеглих приватних будинків та одну багатоповерхівку. Зараз відповідні служби займаються ліквідацією наслідків прильотів. Що стосується людей, то, на щастя, загиблих немає, але є один чоловік, який отримав поранення від уламків скла. На цей час постраждалий знаходиться у задовільному стані. Хочу сказати, що сьогоднішній день в черговий раз показав нам важливість реагування на сповіщення про повітряну небезпеку. Будь ласка, в жодному разі не ігноруйте тривогу та одразу йдіть до безпечних місць.

Тепер кілька слів про ситуацію на лінії фронту. На Запорізькому напрямку окупанти продовжують концентруватися на утриманні зайнятих рубежів та обстрілюють із танкового озброєння та артилерії позиції наших захисників. Учора такі ворожі обстріли було зафіксовано на Гуляйпільщині. Окрім того, протягом минулої доби була обстріляна цивільна інфраструктура Юльївки та Новояковлівки Запорізького району.

Також відомо, що цієї ночі рашисти вдарили ракетами не лише по самому місту, а ще й по Запорізькому району. Прильоти зафіксовано в районі Вільноандріївки, у селі Новоіванівка та у Тернуватській громаді. У результаті цих обстрілів є зруйнована цивільна інфраструктура, але ніхто з людей постраждав.

Вже весь світ зрозумів, з яким підлим та підступним ворогом має справу наша держава. Тому дуже прошу усіх вас берегти себе та своїх близьких. Будьте пильними, зібраними і в жодному разі не нехтуйте сповіщеннями про повітряну небезпеку.

Обов’язково переможемо і все буде Україна!

Слава Україні!

Героям слава!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |