Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

02.09.2022

Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Кожного дня, вже 191 добу поспіль, ми розпочинаємо з інформації про оперативну обстановку на лінії фронту. І кожного ранку ми дізнаємося, що втрати ворога зростають. А це означає те, що Збройні Сили України день за днем наближають нашу перемогу. Безмежно вдячні українським захисникам, яких по праву можна вважати першою та найсильнішою армією світу, за те, як мужньо та несамовито вони захищають свободу і незалежність нашої держави та очищають рідну землю від російської погані.

А тепер, за традицією, хочу розказати про ситуацію на лінії фронту. Минулої доби на Запорізькому напрямку ворог активних наступальних дій не проводив. Разом з цим рашистські окупанти продовжують вести свою ганебну війну проти мирного населення. Тільки за учора надійшло 14 повідомлень про обстріли цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Оріхівщини, Гуляйпільщини, Пологівщини та Василівського району.

І хоча за кількістю живої сили та техніки путінська армія більша за нашу, проте у нас є дуже потужна перевага над ворогом – ми на своїй землі, ми згуртовані та мотивовані.

Тому все буде Україна!

Слава Україні!

Героям слава!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |