Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

26.07.2022

Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру нашої області, у тому числі й населені пункти Запорізького району. Так від учорашнього ворожого вогню постраждали села Юльївка та Юрківка. Відлуння роботи важкої артилерії ворога було чутно і в самому Запоріжжі.

Загалом ситуація на Запорізькому напрямку залишається практично незмінною. Протягом минулої доби ворог активних бойових дій не проводив. Окупанти продовжували концентруватися на утриманні зайнятих раніше рубежів та здійснили 63 обстріли позицій наших захисників вздовж усієї лінії зіткнення. Зокрема ворожі обстріли було зафіксовано біля Оріхова та Щербаків Пологівського району, а також біля Кам?янського Василівського району.

У свою чергу захисники та захисниці Запорізького краю дають гідну відсіч окупантам та міцно тримають рубежі. Дякуємо їм за хоробру та відважну боротьбу та за кожен новий день на українській землі.

Низький уклін нашим воїнам!

Слава Україні!

Героям слава!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |