Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

24.07.2022

Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

На Запорізькому напрямку обстановка за останню добу суттєвих змін не зазнала. Як і раніше, основні зусилля ворог зосереджував на утриманні захоплених раніше територій та на систематичних обстрілах позицій наших військ. Окрім того, учора було зафіксовано ворожий безпілотник, який діяв у Пологівському районі. Також відомо, що на окремих ділянках окупанти намагаються удосконалити інженерне обладнання своїх оборонних рубежів та позицій.

Водночас ці моральні потвори продовжують нищити усе, що дороге та близьке українцям. Вони безжалісно гатять по мирним містам та селам нашої області. Учора рашистських ударів та руйнувань знову зазнали села Новоолександрівка, Григорівка та Канівське Запорізького району, а також населені пункти Василівського та Пологівського районів.

Ця орда мародерів нахабно вперлася в наш дім та несе горе нашій землі. І пробачення за це їм ніколи не буде. Або стануть добривом, або постануть перед судом. Без варіантів.

Віримо в наші збройні сили та в нашу Перемогу!

Українські захисники та захисниці – найкращі.

Слава Україні!

Героям слава!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в