Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

23.07.2022

Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Учора ввечері та сьогодні вранці багато хто з вас хвилювався через гучні звуки, які було чутно у нашому місті. Учора це було відлуння роботи ворожих «Градів». Рашистські ракети, випущені із реактивної системи залпового вогню, впали у воду в районі селищ Малокатеринівка та Канівське. А сьогодні вранці ви чули звуки удару, який окупанти нанесли в районі населеного пункту Запорізького району із зенітно-ракетних систем. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Прошу вас зберігати спокій та обов’язково перебувати під час повітряної тривоги у безпечних місцях.

Також учора від цинічних обстрілів рашистських потвор постраждали мирні села Гуляйпільщини, Оріхівської територіальної громади та Василівського району. Загалом протягом минулої доби до правоохоронців надійшло 12 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури Запорізького регіону.

Окупанти порушують правила ведення війни та тероризують наших людей кожного дня. Але це не зійде їм з рук просто так. За усі свої злочини вони будуть розплачуватися до кінця свого нікчемного життя.

Віримо в наших воїнів! Віримо в перемогу добра над злом! Віримо в Україну!

Перемога буде нашою!

Слава Україні!

Героям слава!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |