Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

13.07.2022

Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Ворог продовжує обстрілювати позиції наших воїнів на Запорізькому напрямку та цинічно руйнує населені пункти нашої області. Так протягом минулої доби вздовж усієї лінії зіткнення окупанти здійснили 51 обстріл позицій українських захисників. З метою сковування дій наших військ вони вели обстріли в Пологівському районі та в районі села Кам’янського Василівського району. Також неподалік Кам’янського рашисти завдали авіаційних ударів. Від терористичних дій окупантів знову постраждала цивільна інфраструктура Гуляйполя, Кам’янського, а також села Приморське Василівського району та села Мала Токмачка Пологівського району.

При цьому рашисти дуже бояться наших артилерійських ударів. Через це серед їхніх військових, які знаходяться на тимчасово окупованій території Запорізької області, постійно збільшується кількість дезертирів. За інформацією української розвідки, майже шістдесят таких недовояк хочуть покинути територію України та ховаються у підвалах у той час, поки на них полюють їхні феесбешники.

Тож побажаємо рашистами вдалого полювання на самих себе.

Віримо в наші збройні сили та в перемогу України!

Слава Україні!

Героям слава!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |