Щодо підготовки магістрів публічного управління та адміністрування

24.04.2024

Щодо підготовки магістрів публічного управління та адміністрування

Посадових осіб Запорізької міської ради й територіальних громад регіону запрошують до Маріупольського державного університету.

Національне агентство України з питань державної служби, відповідно до пункту 9 Положення про Національне агентство України з питань державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 року № 500, пункту 13 Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників посадових осіб місцевого самоврядування й депутатів місцевих рад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 року № 106, здійснює підготовку пропозицій щодо підвищення ефективності управління персоналом за результатами аналізу складу державних службовців державних органів, їх апаратів (секретаріатів), інших органів, на яких поширюється дія Закону України «Про державну службу», та щорічно проводить конкурсний відбір виконавців з метою забезпечення виконання державного замовлення на підготовку магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування».

Маріупольський державний університет, попри вимушене тимчасове переміщення, продовжує успішно здійснювати підготовку фахівців за освітнім ступенем «Магістр» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування». Університет має відповідне кадрове та навчально-методичне забезпечення, створює сучасну матеріально-технічну базу, які є необхідними для забезпечення високого рівня фахової підготовки магістрів за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування», яку акредитовано Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

Університет протягом багатьох років бере участь у формуванні кадрового резерву державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування. Окрім успішної реалізації програми підготовки магістрів, МДУ у співпраці з Національним агентством України з питань державної служби забезпечує організацію підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальними короткостроковими та професійними (сертифікатними) програмами.

У межах проєкту «Інноваційні програми публічних студій Маріупольського університету як інструмент розвитку громадянської освіти та відновлення постраждалого від війни регіону», який реалізується за фінансової підтримки Посольства США в Україні, в університеті створено Школу публічних студій і розпочато підготовку магістрів за трьома унікальними освітніми програмами «Публічні комунікації», «Публічна історія», «Управління територіальною громадою». Реалізація зазначених освітніх програм не лише пропонує освітній спільноті новий стандарт громадянської освіти, базований на американському академічному та публічному досвіді, але й забезпечуватиме здобувачам вищої освіти набуття професійних компетентностей для участі у повоєнній відбудові України та у розвитку демократичних засад суспільного життя.

Посадові особи Запорізької міської ради й територіальних громад регіону мають можливість вступити на зазначені освітні програми Маріупольського державного університету. Для формування обсягів на зарахування осіб на навчання у Маріупольському державному університеті за державним замовленням за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» на 2024-2025 навчальний рік державним службовцям необхідно заповнити Google форму за посиланням.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |