Щодо Національного мультипредметного тесту

04.08.2022

Щодо Національного мультипредметного тесту

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Цьогоріч російська агресія порушила багато планів запорізьких випускників. Зокрема замість участі у традиційному зовнішньому незалежному оцінюванні наші школярі складають зараз Національний мультипредметний тест.

Тож сьогодні хочу розповісти вам про те, як саме організовано його проведення у нашому місті. Нагадаю, що загалом заплановано три сесії цього тесту. Основна сесія вже стартувала. Триватиме вона до десятого серпня. У ній беруть участь більше, ніж чотири тисячі сімсот учасників.

Для тих випускників, які через повномасштабну війну не встигли в ній зареєструватися, буде проведено ще дві сесії – додаткову, яка має відбутися так само у серпні, та спеціальну, яка запланована на вересень. На цей час для участі у додатковій сесії вже зареєструвалося більше восьмисот бажаючих.

Результати тесту, проведеного під час основної сесії, стануть відомі до дванадцятого серпня, додаткової сесії – до двадцять першого серпня, а спеціальної сесії – до дев’ятнадцятого вересня.

Складання тесту проходить з дотриманням умов безпеки. По-перше, адреси екзаменаційних центрів не розголошуються і в них усіх є укриття. По-друге, при сповіщенні про повітряну небезпеку відповідальний фахівець тимчасово призупиняє процес тестування. У разі якщо повітряна тривога триває недовго, то учасники продовжують тестування, починаючи з того місця, на якому його завершили. Якщо ж тривога є тривалою, то вступникам пропонують пройти тест під час додаткової чи спеціальної сесії.

Також хочу нагадати, що у складанні тесту в нашому місті можуть взяти участь у тому числі і вимушені переселенці. Для цього необхідно просто зареєструватися для участі у проходженні тесту саме в Запоріжжі.

Бажаю усім випускникам успішного і безпечного складання мультипредметного тесту та легкого шляху до отримання вищої освіти. Українці завжди були є і будуть освіченою та інтелектуальною нацією і путінська війна цього ніколи не змінить.

Разом переможемо!

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |