Щодо допомоги захисникам України

26.07.2022

Щодо допомоги захисникам України

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

У місті триває реалізація Міської програми надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил, Нацгвардії та покращення матеріально-технічного стану підрозділів Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки, які дислокуються на території нашого міста.

У першому півріччі поточного року на фінансування цієї програми з бюджету міста було спрямовано три мільйони дев?ятьсот тисяч гривень. На ці кошти було профінансовано ремонт автомобільної техніки, придбання автозапчастин, польових меблів та продуктів харчування для Нацгвардії, а також ремонт автомобілів, придбання аварійної техніки та палива і паливно-мастильних матеріалів для Нацполіції, Патрульної поліції, Служби безпеки України та Державної служби надзвичайних ситуацій.

Також за програмою заплановано придбати програмне забезпечення, необхідне для бойової підготовки воїнів однієї з військових частин.

Окрім реалізації даної програми, місто спрямувало 2 мільйони 900 тисяч гривень на матеріально-технічні засоби для добровольчих формувань, які зараз виконують завдання із територіальної оборони Запоріжжя. Ще 31 мільйон 600 тисяч гривень у міському бюджеті передбачені на заходи з організації роботи таких формувань. З цієї суми на сьогодні вже профінансовано 14 мільйонів 400 тисяч гривень.

Також на допомогу добровольчим формуванням спрямовується і частина коштів депутатських фондів. Таким чином майже 150 тисяч гривень було виділено на закупівлю форми для бійців одного із запорізьких добробатів.

Дякую кожному, хто стоїть на варті порядку та безпеки нашого міста!

Разом переможемо.

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |