Щодо Дня усиновлення

01.10.2022

Щодо Дня усиновлення

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Учора в світі відзначався День усиновлення. І сьогодні я хотів би висловити слова поваги та подякувати кожній запорізькій родині, яка прийняла у свій дім обділену батьківською ласкою дитину.

На жаль, через війну багатьом з таких родин довелося виїхати за межі країни. Ще на початку повномасштабного вторгнення ми допомогли їм з евакуацією та за підтримки наших іноземних партнерів знайшли для цих родин помешкання.

У свою чергу Запоріжжя теж надало прихисток прийомним сім’ям, дитячим будинкам сімейного типу та опікунським родинам, які приїхали до нас з окупованих територій. Загалом у цих сім’ях зараз підростає 82 дитини.

Також хочу сказати, що у місті продовжує діяти міська програма «Діти Запоріжжя». В рамках її реалізації дитячі будинки сімейного типу щомісячно отримують фінансову підтримку, а усі школярі, які перебувають на обліку в служби у справах дітей, отримали цього року портфелі з канцелярським приладдям.

Ще раз дякую усім прийомним батькам, які не побоялися труднощів, і подарували дітям тепло та любов, а також нашим працівникам міської служби у справах дітей, які за долю кожної усиновленої дитини переживають як за свою власну.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково Переможемо!

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |