Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

13.07.2022

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Сьогодні рашистські потвори принесли в наше місто чергову біду. Дві їхні ракети поцілили в одне з міських підприємств. Є значні руйнування, а найгірше це те, що постраждали люди. На цей час відомо про 12 постраждалих, які вже отримують медичну допомогу у лікарнях. На місці події працюють відповідні служби. Рятувальні роботи тривають.

Орки обов’язково поплатяться за кожну сльозу та за кожну краплю крові наших з вами земляків. І поплатяться дуже жорстоко.

А зараз вкотре хочу звернутися до кожного з вас. Пам’ятайте, що поширювана вами інформація працює на руку рашистським істотам. Знаю, що, почувши вибухи, усі ви одразу хочете отримати інформацію про те, що сталося і де воно сталося. А, отримавши таку інформацію, ви поспішаєте поділитися нею ледь не з цілим світом. Так, це природня людська реакція. Але просто зрозумійте, що ваша цікавість не допоможе нам виграти цю війну і нічого, окрім шкоди, вона нам не принесе.

Тому дуже наполегливо вас прошу: в жодному разі не поширюйте інформацію про прильоти. Не робіть цього ні у соціальних мережах, ні у коментарях в телеграм-каналах, ні в будь-яких чатах. Не пишіть і не викладайте фото та відео про те, де саме сталися вибухи. Зараз зовсім не слушні часи для «хайпу». Навіть якщо фото чи відео «заблюрене», по ньому все одно можна вирахувати координати. А спілкуючись у тих же чатах, ви не можете знати точно, що там немає колаборантів, корегувальників вогню чи будь-яких інших посібників ворога. І якщо противник дізнається, що поцілив не туди, куди планував, то у місті можливі повторні прильоти.

Тож бережіть себе та один одного! Не допомагайте ворогу і ні в якому разі не нехтуйте сповіщеннями про повітряну тривогу.

Разом переможемо.

Тихої усім ночі

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |