Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

20.03.2022

Секретар міської ради Анатолій  Куртєв звернувся до запоріжців

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Ми продовжуємо зустрічати біженців.

Сьогодні до міста на автобусах приїхало більше тисячі людей. Усі вони вже знаходяться у безпеці та отримують необхідну допомогу.

Від усього серця хочу подякувати нашим збройним силам, бійцям Національної гвардії і територіальної оборони, співробітникам Національної поліції та рятувальникам ДСНС. Саме завдяки нашим захисникам та захисницям Запоріжжя продовжує залишатися безпечним місцем. І саме тому ми можемо надавати прихисток людям, які рятуються від війни.

А завдяки злагодженій роботі комунальників, Запоріжжя не тільки безпечне, а ще й затишне. У наших домівках є світло, тепло, гаряча вода. Вивозиться сміття. До речі, саме комунальники роблять вагомий внесок в укріплення міста. Ще раз вам дякую та вітаю із професійним святом. Ви – найкращі!

Також хочу сказати кожному запоріжцю, що сьогодні ви знову показали: ви - великі молодці. Тому що дотримуєтеся правил комендантської години. І тим самим дбаєте про свою безпеку і допомагаєте працювати військовим, поліції та теробороні. Так тримати!

Ми з вами обов’язково переможемо! Тому що ми розумні, сильні та вільні люди. І сьогодні ми це вкотре довели. Під час мітингу в Енергодарі рашисти хотіли викрасти місцевих активістів. Але українці стали стіною і не дали окупантам насильно посадити активістів в автомобіль. Орки почали стріляти в повітря. Але це нікого не злякало і не зупинило. Тому що ми – не російські боягузи. Це вони бояться биту і уніформу. А наші люди навіть кулі не бояться. На тому й стоїмо. На тому й тримаємо Україну.

Мирної вам ночі!

Спокійно засинайте. Спокійно прокидайтеся. І пам’ятайте, що довга комендантська година – це в першу чергу гарний привід провести побільше часу з рідними.

Все буде Україна!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |