Рашисти поширюють інформацію, що обстрілу багатоповерхівки в Запоріжжі…

12.10.2022


			Рашисти поширюють інформацію, що обстрілу багатоповерхівки в Запоріжжі…

Цинічністю російської армії вже не можливо здивувати. Вони цілеспрямовано нищать цивільну інфраструктуру й будинки людей. Рашисти запускають керовані ракети по багатоквартирним будинкам у Запоріжжі, й не тільки, чудово розуміючи куди прилетить вона.

Втім не далеко від російських терористів й пішли «ура-патріоти» рассії.  Під час масованої атаки України 10 жовтня вони писали численні радісні коментарі й раділи, що вбивають людей. Цинічність z-патріотів дійшла до того що вони почали активно у Twiteri під знімками зруйнованої дев’ятиповерхівки у Дніпровському районі Запоріжжі писати, що це фейк. Під повідомленнями українських та світових інформагенцій вкидають повідомлення наступного змісту: «Це Магнітогорськ. Вибух газу в будинку. 2019 рік. Черговий фейк». Таких повідомлень — сотні. Вони навіть не підкріплюють свої слова фотографіями з Магнітогорська.

Шляхом півхвилинного пошуку в гуглі можна знайти той будинок з Магнітогорську. Різниця очевидна. Там зруйнований будинок просто посередині. Руйнації різного характеру. Та найголовніше — вибух газу в Магнітогорську стався 31 грудня 2018 року. На фото чітко видно, на вулицях й дахах будинків сніг. Російські терористи вгатили по 9-поверхівці у Запоріжжі близько 2:00 ночі 9 жовтня. В цей час в нас ще, частково, листя на деревах зелене й жодного натяку на сніг.

Магнітогорськ 31.12.2018 Магнітогорськ 31.12.2018

Водночас російське «міністерство терору»  9 жовтня відзвітувало, що «Высокоточным оружием ВКС России нанесены удары по пунктам временной дислокации подразделений иностранных наемников «Иностранный легион» на острове Хортица и бригады специального назначения «Барс» МВД Украины в районе города Запорожье». 

Рашисти, як завжди бачать всюди найманців. Бо інакше як можна пояснити, 16 ракет випущених в ту ніч. 12 ракет випущених з літаків атакували місто вночі 9 жовтня. Вони знищили вщент 2 приватних будинки, ще 20 постраждало. Поцілили у панельну 9-поверхівку, ще 50 багатоповерхівок пошкоджено. Внаслідок нічних атак постраждало 87 людей, з яких 10 — діти. Зараз за життя 50 запоріжців відчайдушно борються медики, серед пацієнтів — 11 дітей. Ще 39 осіб на амбулаторному лікуванні. Загинуло 14 мирних мешканців. Відзначимо також, що близько 22:00 години, 8 жовтня, російські окупаційні війська завдали перший удар в ту ніч ракетою касетного типу — «Іскандер». Одна людина загинула, ще троє поранені.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |