Ракетний удар по гуманітарній колоні: стали відомі імена деяких загиблих…

02.10.2022


			Ракетний удар по гуманітарній колоні: стали відомі імена деяких загиблих…

Зранку 30 вересня рашисти поцілили у гуманітарну колони. Вони завдали удари модернізованими ракетами С-300 по початку, середині й кінцю колони. Відомо, що рашисти запустили ракети, орієнтовно, з Токмака. Час прильоту ракети С-300 з Токмака до Запоріжжя — одна хвилини. Тож загарбники розуміли, що люди не встигнуть сховатися. На сьогодні відомо, що в наслідок ракетних ударів загинула 31 людина (в тому числі 2 дітей), ще 91 — постраждали, в тому числі діти. Серед постраждалих й вбитих — волонтери, які везли на окуповані території гуманітарну допомогу, а також водії, які безоплатно вивозили людей з окупації.

Внаслідок теракту загинув рятівник мелітопольців. Чоловік безоплатно вивозив людей з окупації. А рашисти зарахували його до «бойовиків Зеленського». Під час ворожого обстрілу Леонід Бастанжієв сидів за кермом авто, яким евакуював сотні городян. Багато хто знав Леоніда і розповідає про те, що він тижнями жив у машині та на вулиці, щоб безкоштовно вивезти з евакуації людей, а по дорозі назад доставити гуманітарний вантаж.

Під час обстрілу загинула й Галина Задорожна. Про це повідомляє Центр взаємодопомоги у Запоріжжі. Без мами залишилось двоє дітей.

«Ми не можемо втамувати свій біль. У нас забрали найдобрішу та гарну людину! Вона була чудовою матусею двох хлопчиків, люблячою дружиною та активним волонтером! Допомогла без перебільшення тисячам людей. Діти, жінки, військові, люди похилого віку. Вона несла добро у цей світ! Тепер вона стала ангелом», — згадують про Галину волонтери.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |