Протидія поширенню наркотиків

16.04.2024

Протидія поширенню наркотиків

На жаль, у Запоріжжі час від часу з’являються надписи з рекламою наркотичних засобів. Їх можна бачити будь-де, зокрема на стінах багатоповерхових будинків та магазинів. Аби протидіяти поширенню наркотиків, представники громадських організацій спільно з патрульною поліцією замальовують надписи. Минулої суботи робили це в Олександрівському районі.

- Багато хто не звертає уваги на такі надписи, думають - діти бавляться, графіті якесь, насправді ні, треба звертати увагу на такі написи, повідомляти нам. Є телеграм-канал, який громадські організації організували для таких звернень, щоб ми реагували. Долучитись може кожен, разом з головами ОСББ замалювати цю наркорекламу, бо мова йде про наше майбутнє, наших дітей, - говорить начальниця відділу зв'язків з громадськістю УПП в Запорізькій області Ірина Сергієнко.

Спершу учасники акції тонують текст чорною фарбою. А потім за допомогою балончиків із синьою та жовтою фарбою малюють прапор України. Рейди з ліквідації наркореклами здійснюються в усіх районах міста.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |