Продовжується діалог з мешканцями пошкоджених будинків

01.02.2023

Продовжується діалог з мешканцями пошкоджених будинків

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Продовжуємо спілкування з мешканцями будинків, зруйнованих ракетними обстрілами ворога.

Минулого тижня в стінах міськради ми зустрічалися з людьми з будинку по Зестафонській, 8. А сьогодні провели зустріч з мешканцями ще п`яти постраждалих багатоповерхівок (з Незалежної України, Сталеварів, Кам’яногірської та проспекту Соборного). Під час зустрічі ми надали людям відповіді на усі запитання, які знаходяться в рамках компетенції міської влади. Інформацію, яка потребує додаткового опрацювання, передали профільним департаментам та підрозділам.

Дякую кожному, хто сьогодні прийшов і був налаштований на конструктивну бесіду. Зі свого боку відзначу, що наші двері завжди відкриті для людей і ми і надалі будемо підтримувати мешканців постраждалих будинків в рамках наших повноважень, нашої сфери впливу та можливостей міського бюджету. Окрім того, ще раз нагадаю, що за фінансовою допомогою люди можуть звертатися також і до депутатів міської ради, які виділяють кошти з депутатських фондів. Контакти депутатів та адреси їхніх приймалень за посиланням.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним силам України.

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в