Прилегла територія має бути чистою

24.04.2024

Прилегла територія має бути чистою

Фахівці інспекції з благоустрою нагадують запоріжцям, що суб'єкти господарювання повинні забезпечувати вчасне прибирання та виконання комплексу заходів з санітарного утримання прилеглих територій.

Цього тижня інспектори з благоустрою направили вимогу керівництву автозаправної станції щодо прибирання опалого листя, сміття та покосу трави навколо території комплексу. Роботи було виконано в повному обсязі.

Крім того, працівники однієї з керуючих компаній після прибирання допоміжних та підсобних приміщень в будинку, який обслуговують, залишили цю купу сміття на подвір’ї, аби її прибрало підприємство, яке здійснює вивезення побутового сміття. Втім, після надання вимоги керівництву керуючої компанії, сміттєзвалище було ліквідовано у встановлені терміни.

Також в одному з дворів по вулиці Дудикіна мешканець багатоповерхівки перетворив зелену зону та власне авто на сховище непотребу. Після проведеної роботи фахівцями інспекції з благоустрою та надання вимоги власник авто самостійно прибрав територію загального користування.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |