Поповнено міський резерв будматеріалів

16.04.2024

Поповнено міський резерв будматеріалів

КП «Запоріжремсервіс» отримало тисячу листів шиферу.

З початку повномасштабного вторгнення комунальне підприємство «Інститут розвитку міста» веде роботу над залученням партнерів до співпраці із Запоріжжям. Зокрема завдяки такій співпраці благодійний фонд «Район №1» передав тисячу листів шиферу комунальному підприємству «Запоріжремсервіс», яке бере участь у ліквідації наслідків ворожих обстрілів.

Зараз поповнення міського фонду будівельних матеріалів стало вкрай необхідним, оскільки після останніх атак на місто «Запоріжремсервіс» використав зі свого резерву понад дев'ять тисяч листів шиферу для відновлення пошкоджених будинків.

- Ця тисяча листів шиферу - це поповнення міського резерву будматеріалів, які використовуються, зокрема, для ліквідації наслідків ракетних атак. Це дуже своєчасна і важлива допомога. Це той резерв, який має бути про всяк випадок, - зазначила представниця КП «Запоріжремсервіс» Лідія Гвілава.

Фахівчиня також нагадала, що мешканці Запоріжжя, чия оселя постраждала внаслідок ракетних атак, і які бажають виконувати ремонт власноруч, можуть звернутися за будматеріалами до КП «Запоріжремсервіс».

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |