Понад 500 мертвих окупантів: загальні втрати російської армії на Таврійському напрямку

06.12.2023

Понад 500 мертвих окупантів: загальні втрати російської армії на Таврійському напрямку

5 грудня українські військові знищили ворожу станцію РЕБ Р-330Ж “Житель”, РСЗВ 9П140 “Ураган” та САУ 2С7 “Піон”. Також було ліквідовано 520 російських солдатів.

Про це повідомив на своєму телеграм-каналі бригадний генерал Олександр Тарнавський, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія».

Ворог значно активізував застосування дронів-камікадзе, авіації та артилерії.

В операційній зоні ОСУВ Таврія окупанти завдали 22 авіаудари, провели 46 бойових зіткнень та здійснили 1059 артобстрілів.

Українські захисники стійко тримають оборону на авдіївському та мар’їнському напрямках.

Загалом знищено 39 одиниць військової техніки, включаючи 2 танки, 12 броньовані військові машини, 4 артилерійські системи, 1 ракетно-стрілецьку зброю, 10 безпілотників, 8 автомобілів і 2 одиниці спецтехніки. Також було зруйновано 1 склад боєприпасів та 1 інший важливий об’єкт ворога. Ще 40 одиниць техніки ворога пошкоджено.

На головній — фотоілюстрація

Нагадаємо, 5 грудня відбулася чергова ротація персоналу постійної моніторингової місії МАГАТЕ на тимчасово окупованій росіянами Запорізькій атомній електростанції.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |