Пологівський район: українські військові досягають успіхів

01.09.2023

Пологівський район: українські військові досягають успіхів

Сили оборони України досягають успіхів на напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка на півдні та закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України, Андрій Ковальов, під час телемарафону «Єдині новини».

«Сили оборони України продовжують вести наступальну операцію на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. На напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка мають успіх. Зараз закріплюються на досягнутих рубежах. Також проводять артилерійське обстріл воєнних цілей противника та ведуть контрбатарейну боротьбу», — сказав Ковальов.

За його словами, на Бахмутському напрямку сили оборони України продовжують наступальні дії на південний бік від міста Бахмут і успішно закріплюються на досягнутих рубежах.

У той же час ворог зазнає невдалих наступальних спроб в районах Мар’їнки та Новомихайлівки в Донецькій області, Вербового в Запорізькій області та Новоєгорівки на Харківщині.

Речник Генштабу також відзначив, що ворожі сили зазнають великих втрат серед особового складу, військового обладнання та техніки, і проводять переміщення підрозділів та військ, залучаючи свої резерви.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |