Покоївка соцзакладу Запоріжжя виявилася прихильницею путіна: СБУ повідомила їй про підозру

22.11.2023

Покоївка соцзакладу Запоріжжя виявилася прихильницею путіна: СБУ повідомила їй про підозру

Правоохоронці викрили на антиукраїнській діяльності мешканку Запоріжжя, яка виправдовувала воєнні злочини російських військових та підтримувала окупацію ворогом українських територій.

Як повідомляє пресслужба СБУ, зловмисницею виявилась покоївка одного із соціальних закладів міста. З початком російської агресії прихильниця «політики путіна» значно активізувала свою діяльність. На власній сторінці, в одній із заборонених соціальних мереж, вона завзято виправдовувала повномасштабне вторгнення в Україну військ рф та категорично заперечувала військові злочини агресора.

У своїх репостах та публікаціях, прихильниця загарбницької політики, схвалювала проведення так званої «спецоперації» в Україні, підтримувала російських військових і бойовиків квазідержавних утворень «днр/лнр». Вона також дискредитувала органи влади і ЗСУ та закликала своїх земляків допомагати військам «визволителів» аби підняти «русский флаг в Киеве».

Публікації супроводжувались особистими коментарями, де вона глорифікувала дії путінського режиму, і висловлювала очікування скорішого приходу в регіон «руського миру».

Під час огляду комп’ютерної техніки пропагандистки правоохоронці виявили матеріали, які містять докази її протиправної діяльності.

Слідчі СБУ повідомили їй про підозру.

Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон

Источник: panoptikon.org

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |