Поетична середа «Вперше» пройшла в запорізькій книгарні «Є»

19.10.2017

Поетична середа «Вперше» пройшла в запорізькій книгарні «Є»

Вчора, 18 жовтня в книгарні «Є» пройшов перший вечір поезії.

Книгарня «Є» відкрила двері для всіх поціновувачів слова, запросивши на першу Поетичну середу з символічною назвою «Вперше» за участю запорізьких поетів та поетес. Цей проект тільки починає свою діяльність, але вже знайшов відклик у публіки та віднайшов свою аудиторію.

Між книгами визнаних авторів звучали поезії молодих запорізьких талантів та пісні українських гуртів під гітару. В дружньому сімейному колі вони поділились своїми почуттями, часткою себе з гостями книгарні Олександр Тихоновський, Яна Тимчук, Світлана Назаренко, Тетяна Кондик. А на завершення вечору організатори запросили музиканта, Дмитро Сироїд виконав декілька композицій вітчизняних виконавців.

На Поетичну середу також завітав заступник голови Запорізької обласної організації Спілки письменників України Олександр Медко, який розповів про майбутні спільні проекти з книгарнею, та конкурс для початківців.

«Хочеться почути нових поетів, хочеться популяризувати цей вид мистецтва, адже мало людей взагалі знає, що в Запоріжжі дуже велика кількість талановитих поетів. Тому я би хотіла цей захід проводити регулярно, хоча б раз, можливо два рази на місяць,» — коментує організатор Поетичної середи «Вперше» Яна Терлецька.

Аліна Кирбиік

Источник: akzent.zp.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в