Подробиці нічних вибухів у Запорізькій області: троє людей отримали поранення

03.07.2023

Росіяни щодня гатять по населених пунктах Запорізької області, внаслідок чого руйнуються житлові будинки та інфраструктура. А головне — страждають люди.

За інформацією пресслужби ЗОВА, Окупанти здійснили 75 обстрілів 20 міст і сіл області. Наразі зафіксовано 33 повідомлення про руйнування.


Вночі ворог тричі вдарив ракетами по Кушугумській громаді. Снаряди поцілили у приватний сектор та поруч з розважальним комплексом. Є руйнування, але люди вціліли.

Авіацією рашисти поцілили по Оріхову, з БПЛА атакували Малинівку, 6 ударів РСЗВ по Левадному та Новодарівці, 64 артилерійських ударів прийшлося по Таврійському, Гуляйполю, Оріхову, Залізничному, Левадному, П’ятихатках, Приморському, Кам’янському.

Троє жителів прифронтових населених пунктів отримали поранення: 40-річний чоловік у Таврійському, 80-річна жінка у Преображенці та 46-річний чоловік в Оріхові.

Нагадаємо, близько 02.10 години 2 липня у Запоріжжі прогримів вибух. Варто зауважити, що оголошення повітряної тривоги відбулось о 00:30.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |