Петицію «Про створення програми для закупівлі дронів подвійного призначення» розглянуть на найближчій сесії

21.07.2023

Петицію «Про створення програми для закупівлі дронів подвійного призначення» розглянуть на найближчій сесії

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Петиція «Про створення програми для закупівлі дронів подвійного призначення» буде винесена на найближчу сесію

Запоріжжя – прифронтове місто, у якому навіть при дуже дефіцитному бюджеті виконуються пріорітетні завдання: допомога військовим, відновлення постраждалих будинків, створення безпекових умов і підтримка стабільної життєдіяльності міста.

Що стосується допомоги захисникам, то реалізується вона з бюджету громади через Програму підтримки обороноздатності міста, а також за кошти депутатських фондів. Ще жодна військова частина, яка зверталася до міської влади за допомогою, не почула слова «ні» - усі запити військових задовольняються завжди.

Але це війна і постійно треба ще більше автівок, більше тепловізорів, більше дронів заради нашої Перемоги. Тому петиція «Про створення програми для закупівлі дронів» є важливою для усіх нас. Сьогодні ж передаю її на опрацювання профільним департаментам та депутатським комісіям. Впевнений, що депутати розділять думку мешканців і підтримають петицію на сесії міськради.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |