Орендарі-боржники сплатили до бюджету понад вісім мільйонів гривень

08.06.2023

Орендарі-боржники сплатили до бюджету понад вісім мільйонів гривень

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Орендна плата за землю – одне з головних джерел наповнення бюджету міста. Але в нас є багато представників бізнесу та підприємств, які не сплачують її роками.

Департамент правового забезпечення зараз веде активну роботу з такими боржниками. За півроку їм відправлено 480 Претензій на більше, ніж 534 мільйони. Наразі сума, добровільно сплачена в бюджет за Претензіями, становить більше 8 мільйонів.

В умовах війни, коли бюджет і так є дефіцитним, а місту потрібні кошти для допомоги військовим, відновлення житла та підтримки постраждалих, ми не зупиняємось лише на Претензіях. На цей час юристами також підготовлено 30 судових позовів.

Безперечно, зараз важко всім, але ми закликаємо орендарів сплачувати борги. Хай частинами, хай поступово. Кожен, як може. Але повертати потрібно. Тому що це - питання якості життєдіяльності Запоріжжя.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми обов’язково Переможемо! Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |