Окупанти з собаками шукають партизанів у Мелітополі

09.04.2023

Окупанти з собаками шукають партизанів у Мелітополі

Російські вояки з собаками ходять по багатоквартирних будинках в окупованому Мелітополі на Запоріжжі, шукаючи українських партизанів.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, сьогодні вранці 8 квітня десятки вояк з собаками вкотре обшукують багатоповерхівки у центрі міста.

«Окупантам у Мелітополі знову повсюди ввижаються партизани. Проте терор мирних громадян аж ніяк не допоможе знизити народний спротив. Як би не старалися, і за вами прийдуть, шукачі», — повідомив посадовець.

Нагадаємо, а блокпостах тимчасово окупованої зони Запорізької області, ворог обмежує пересування громадян України, які не отримали паспорти росії.

Як раніше повідомляв «Форпост», у Запоріжжі влада незаконо віддала землі природно-заповідного фонду.  Так, Запорізька прокуратура через суд вимагає повернення земель ботанічного заказника «Солов’їний гай» вартістю понад 100 мільйонів гривень.

Хортицьким районним судом Запоріжжя відкрито провадження за позовом Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя про повернення державі земельних ділянок ботанічного заказника місцевого значення «Солов’їний гай» вартістю понад 100 млн грн.

Прокуратурою встановлено, що місцеві органи влади та самоврядування всупереч вимогам законодавства передали громадянам у приватну власність для ведення садівництва землі природно-заповідного фонду.

«Це стало підставою для звернення прокурора із позовом до суду. Наразі у справі розпочато судовий розгляд», — йдеться у повідомлені прокуратури.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |