Окупанти не приховують терор, який вони влаштували мешканцям Бердянська

25.07.2022


			Окупанти не приховують терор, який вони влаштували мешканцям Бердянська

Окупанти вже не приховують терор, який вони влаштували мешканцям Бердянська. Про це повідомляють в телеграм-каналі «Бердянськ новини».

Рашисти схиляють українців до співпраці тортурами, знущаннями та приниженням. Та мешканці курортного міста все одно чинять спротив. Через це рашисти посилюють терор містян. Рашисти намагаються вистежити українських партизанів. Через це псевдоправоохоронці посилили патрулювання містом.

У міськраді Бердянську, просять мешканців бути максимально обережними й намагатися уникати місць накопичення військової техніки. Це пов’язано з тим, що за останній тиждень за повідомленнями наших військових почастішали випадки, коли окупанти маскують свої склади з боєприпасами, військову техніку, розміщують їх у житлових кварталах, завозять боєприпаси під виглядом гуманітарного конвою. У Бердянську випадки, коли велика кількість військової техніки та боєприпасів, розміщували прямо посеред житлових кварталів, вже були в мікрорайоні Азмол та Колонія.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |