Окупанти мінують засіяні поля фермерів на півдні Запорізького регіону

03.07.2023

Окупанти мінують засіяні поля фермерів на півдні Запорізького регіону

На півдні Запорізької області, зокрема у Мелітопольському районі російсько-окупаційні війська за допомогою спеціальної військової техніки продовжують встановлювати мінні огорожі прямо на засіяних полях, а подекуди й просто на ґрунтових дорогах.

За інформацією Центру національного спротиву, гусеничний мінний загороджувач ГМЗ-3, що мінує землю зі швидкістю 208 одиниць на хвилину, не одноразово вже був зафіксований у полях під Мелітополем. Дані дії з боку окупаційних військ в черговий раз ставлять під загрозу життя цивільних осіб, зокрема, пересування спеціальної техніки типу комбайн для обробки полів.

Центр національного спротиву просить громадян України на ТОТ Запоріжжя зберігати пильність, зокрема під час пересування автомобільним засобом особливо по ґрунтовим дорогам та закликає повідомляти про розміщення та пересування ворога через телеграм-бот. Таким чином, кожен з вас може наблизити де окупацію усіх населених пунктів.

Нагадаємо, сталі відомі результати соціологічного опитування щодо роботи мера та депутатів Запорізької міської ради.  Антирейтинг роботи депутатів міськради — 60%, а цілком схвалюють роботу депутатів лише 3% від числа опитаних запоріжців.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |