Офіційно: з полону звільнили мера Мелітополя (ВІДЕО)

16.03.2022

Офіційно: з полону звільнили мера Мелітополя (ВІДЕО)

Мер Мелітополя Іван Федоров у безпеці. Про це повідомив Андрій Єрмак.

“Просто зараз звільнений з російського полону мер Мелітополя Іван Федоров розмовляє з Президентом Володимиром Зеленським”, — йшлось у повідомленні.

Повідомляється, що Федорова звільнили під час спецоперації. Незабаром обраний нами мер повернеться до виконання своїх обов’язків!

Нагадаємо, 11 березня у тимчасово окупованому Мелітополі приблизно о 15:10 до міського штабу у Палаці культури ім. Шевченка, де тимчасово розміщувався виконавчий комітет Мелітопольської міської ради, увірвалось близько 10 військових російської армії. Вони зайшли до кабінету мера Івана Федорова, примусово натягнули на нього чорний пластиковий мішок і силою виштовхали із кабінету. Вони повели Івана Федорова на вулицю, посадили в машину й увезли в невідомому напрямку. Раніше повідомлялось, що Федоров у так званому ЛНР. Місцеві “правоохоронці” його затримали за начебто фінансову та іншу допомогу забороненій націоналістичній організації “Правий сектор” та скоєння терористичних злочинів проти мирних мешканців Донбасу.

https://subbota.ua/wp-content/uploads/2022/03/video-1647450583.mp4

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |