Нардепа від ОПЗЖ Олександра Пономарьова залишили під вартою ще на 60 діб

21.09.2023

Печерський районний суд міста Києва продовжив запобіжний захід для нардепа Олександра Пономарьова від забороненої ОПЗЖ у вигляді тримання під вартою на ще 60 діб.

Про це повідомила Бердянська міська військова адміністрація.

Нагадаємо, 25 липня, нардепа Олександра Пономарьова від забороненої партії ОПЗЖ помістили до СІЗО на два місяці без права внесення застави. Фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу (Державна зрада). Встановлено, що під час повномасштабного вторгнення рф цей депутат, перебуваючи на тимчасово окупованій території Запорізької області, добровільно пішов на співпрацю з агресором.

Журналісти провели ретельне розслідування, в ході якого вони зібрали та проаналізували численні свідчення та документи. Серед них — дані про пересування підозрюваного нардепа в тимчасово окупованому Бердянську, білінги його телефону, листування його соратників, перехоплені телефонні розмови російських окупантів та місцевих колаборантів. Також були знайдені документальні докази його діяльності та зв’язків в бізнесі як у Бердянську, так і в росії.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |