Нардепа від ОПЗЖ Олександра Пономарьова помістили до СІЗО

26.07.2023

Нардепа від ОПЗЖ Олександра Пономарьова помістили до СІЗО

Сьогодні, 25 липня, нардепа Олександра Пономарьова від забороненої партії ОПЗЖ помістили до СІЗО на два місяці без права внесення застави, що сталося у вівторок, 25 липня.

Суд, який проходив у закритому режимі, повністю задовольнив клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу нардепу Олександру Пономарьову від ОПЗЖ, про це повідомляють «Ґрати«.

Нагадаємо, за інформацією пресгрупи СБУ, фігуранту повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу (Державна зрада). Встановлено, що під час повномасштабного вторгнення рф цей депутат, перебуваючи на тимчасово окупованій території Запорізької області, добровільно пішов на співпрацю з агресором.

Журналісти провели ретельне розслідування, в ході якого вони зібрали та проаналізували численні свідчення та документи. Серед них — дані про пересування підозрюваного нардепа в тимчасово окупованому Бердянську, білінги його телефону, листування його соратників, перехоплені телефонні розмови російських окупантів та місцевих колаборантів. Також були знайдені документальні докази про його діяльність та зв’язки в бізнесі як у Бердянську, так і в росії.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |