На Запорізькому напрямку українські військові взяли в полон російського окупанта

13.12.2023

На Запорізькому напрямку українські військові взяли в полон російського окупанта

Захопленого солдата з російської федерації мобілізували лише місяць тому. Він проходив службу у складі 70-го мотострілецького полку, розташованого в Чеченській республіці.

Українським військовим оперативного призначення «Спартан» на Запорізькому напрямку вдалося взяти у полон російського військовослужбовця 1984 року народження, про це повідомляє пресслужба НГУ.

За словами росіянина, 2 грудня 2023 року його перемістили як частину групи військовослужбовців (близько 13 осіб) до лісосмуги, де розташували в підземних норах по 2-4 особи. За його свідченнями, особовий склад з місця розташування виходив тільки на добові чергування, виходячи на бойові позиції виключно в темну пору доби під провідником. За його словами, особовий склад не мав орієнтації на місцевості. Заявляється, що чергові на позиціях були збройні лише автоматами та ручними гранатами, а зв’язок забезпечувався недорогою радіостанцією китайського виробництва.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, противник втратив приблизно 340 650 осіб особового складу з 24 лютого 2022 року по 12 грудня 2023 року під час війни проти України.

Нагадаємо, хористка УПЦ МП «наводила» ворожі ракети на позиції ЗСУ поблизу Запоріжжя.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |