На Запорізькому напрямку росіяни перебувають в активній обороні

12.06.2023

На Запорізькому напрямку росіяни перебувають в активній обороні

Росіяни мають значні втрати на межі Донецької та Запорізької областей. Окупанти перебувають в активній обороні.

Про це в ефірі Еспресо заявив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку, капітан Валерій Шершень.

«Ворог веде передислокацію і посилює ті напрямки, де очікує прориву з нашої сторони. Лінія активна, рухлива. Росіяни, якщо говорити про Запорізький напрямок, перебувають в активній обороні. Наприклад, на Новопавлівському напрямку противник намагається не допустити просування наших підрозділів. Подекуди намагається відновити втрачені позиції, такі є. Ворог застосовує резерви для зміцнення своєї оборони. У них на Запорізькому напрямку — значні втрати. У районі населених пунктів Благодатне, Сторожове, Врожайне», — розповів він.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року, запорізькі чиновники оприлюднили на своєму сайті документ з повним переліком адрес, за якими містяни можуть знайти укриття цивільного захисту. Згідно з документом, по всій території міста налічується близько 2000 стаціонарних сховищ. От тільки це — лише теоретично. Відвертим шоком стало нещодавнє викриття силовиками халатності чиновників: Запорізька обласна прокуратура опублікувала фотодокази того, що посадовці навіть через рік війни не можуть або не хочуть відремонтувати місцеві бомбосховища.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |