На Запоріжжі росіяни хочуть звинуватити дівчину в підриві колаборанта

27.04.2023

Сьогодні у тимчасово окупованому Мелітополі було знищено заступника начальника фейкового УВС Запорізької області й топ-охоронця гауляйтерки Галини Данильченко — Олександра Міщенка.

Це вже не перша ліквідація колаборантів на Мелітопольщині, тож росіянам треба швидко знайти “винних”. Вони схопили дівчину, яка стояла на зупинці майже в центрі міста, про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Після вибуху, десь через годину, окупанти затримали дівчину на найближчій зупинці громадського транспорту. Намагаються її звинуватити у “диверсії”. Вони хочуть показати свою продуктивність, щоб вороги бачили, що не просто так платять гроші.

У найближчий квартал у Мелітополі посилиться терор, чистки та фільтрації. Окупанти будуть намагатися знайти, хто це зробив.

Ввечері посадовець написав у своїх соцмережах, що в Мелітополі знову пролунав одиночний вибух, який чули жителі північних районів. Інформація щодо інциденту уточнюється.

Нагадаємо,  33-річного мешканця Запоріжжя знайшли предмет, схожий на гранату.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |