На Запоріжжі рашисти змушують мешканців окупованих територій підписувати…

27.07.2022

Як ми раніше повідомляли, в Мелітопольському районі російські загарбники влаштовують обходи по будинкам місцевих мешканців та вимагають від чоловіків ставати на облік до мелітопольського військкомату.

За даними місцевого видання, вже навіть зафіксовано декілька випадків, коли рашисти змушують мешканців окупованих територій підписувати контракти на проходження військової служби у складі армії рф.

В українській розвідці підтвердили той факт, що примусово підписують контракти з рашистами мешканці Запорізької та Херсонської областей. Також окупанти отримали повний карт-бланш від влади рф на відбір бойовиків у колоніях.

росія збирається на війну проти України наймати громадян країн Центральної Азії, які живуть у віддалених регіонах або сидять зараз за гратами.

Також, щоб не оголошувати мобілізацію в росії, окупанти набирають військових через приватні військові компанії, росгвардію та Л/ДНР.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |