На Запоріжжі окупанти знімають пропагандистські відео та тероризують…

13.07.2022


			На Запоріжжі окупанти знімають пропагандистські відео та тероризують…

Станом на сьогодні, 13 липня, військова ситуація у Запорізькій області залишається незмінною. Лінія зіткнення пролягає через Кам’янське, Степногірськ, Оріхів та у напрямку Гуляйполе-Пологи. Оперативну інформацію надали в прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації.

Так, минулої доби рашисти провели понад 6 десятків артобстрілів по всій лінії зіткнення. Внаслідок ворожих атак пошкоджені та зруйновані десятки будинків мирного населення.

Протягом останніх трьох місяців окупанти намагались просуватись у Запорізькому напрямку, однак зараз для наступу на обласний центр у них не вистачає сил.

Також окупанти продовжують викрадати врожай у фермерів, тероризувати, грабувати та викрадати мирне населення. Зокрема, активне викрадення спостерігається в Енергодарі.

У той же час, окупанти продовжують чинити тиск на працівників Запорізької АЕС. Нагадаємо, днями рашисти силою змусили керівництво станції пропустити сторонніх до блоку керування одного з енергоблоків АЕС, щоб знімати пропагандистські ролики, аби ввести росіян в оману щодо ситуації на підприємстві.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |