На Запоріжжі окупанти відмовили у госпіталізації дитині: подробиці

03.06.2023

На Запоріжжі окупанти відмовили у госпіталізації дитині: подробиці

Триває терор російських військ та спецслужб проти мирних мешканців тимчасово окупованої частини Запорізького краю: фізичний, моральний, економічний, політичний.

У тимчасово окупованному Мелітополі Запорізької області почастішали випадки, коли людей без російських паспортів відмовляються госпіталізувати в лікарню.

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, вчора лікар швидкої допомоги відмовив дитині в госпіталізації. Причина — відсутність громадянства росії. У маленького пацієнта була підозра на перелом гомілки, струс мозку. Лікар перед тим, як почати огляд, став допитувати дитину. Спочатку запитав, де її батьки працюють, що в сім’ї говорять щодо наступу ЗСУ….У лікарню дитину не взяли.

Нагадаємо, окупанти пограбували гаражні корпоративи в Скадовському районі. Також росіяни обходять помешкання й вилучають авто прямо під час “перевірки” нібито на потреби армії рф в Якімівці Запорізької області.

Зауважимо, що на ТОТ росіяни практикують перепродаж викрадених авто. Для цього їм перебивають номерні знаки й відганяють до рф.

Рашисти ані на день не припиняють гуманітарний терор на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Це стосується не тільки доступності продуктів харчування, наявності необхідних ліків, можливості отримати якісну медичну допомогу, але й перш за все — грошей.

Не жаліють рашисти навіть пенсіонерів — замість обіцяних пенсій видають по 10 тис рублів «пенсійних виплат», проте інколи з затримкою на місяці. Проте українська влада заспокоює людей похилого віку: незалежно від терору окупантів українські пенсії продовжують нараховуватись і зберігатись на спеціалізованому рахунку. Ними можна скористатись на підконтрольній Україні території або звісно ж після звільнення української землі від рашистів.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в