На записах держзрадник Богуслаєв залучив до блокування передачі Мі-2 українським розвідникам одного з братів Касаїв

11.05.2023

В’ячеслав Богуслаєв роками підсилював обороздатність ворожої росії. Водночас він намагався вплинути на послаблення української обороздатності під час повномасштабної війни.

Такого висновку дійшли журналісти “Схем”, яким вдалося отримати від правоохоронців записи розмов Богуслаєва зі своїми підлеглими та поплічниками.

У розпал великої війни колишній посадовець, якого звинувачують у державній зраді, блокував передачу Мі-2 українським розвідникам. Давав вказівки розібрати гелікоптер на запчастини та приховати документи, які необхідні для експлуатації.

Щодо вилучення ймовірного вилучення Мі-2 українськими розвідниками В’ячеслав Богуслаєв часто спілкувався з директором маркетингу та торгівлі АТ “Мотор Січ” та керівником дочірньої компанії цієї корпорації “Вертольоти МСБ” Павлом Касаєм.

21 квітня президент «Мотор Січі» робив все, щоб зупинити передачу гелікоптера українським військовим. В той день він здійснив декілька дзвінків, вимагаючи блокувати цей процес.

Під час однієї з телефонних розмов Касай розповів, що його брат в курсі справи (Геннадій Касай — нардеп від “Слуги народу”, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Очолює спорткомплекс “Мотор Січ”).

Це Міністерство оборони, але це ГУР, все ж таки, це Головне управління розвідки. Зараз Гена не відповідає, у них зустріч з керівником цього відділу, цього підрозділу. Гена в курсі справи – має зараз з ними…з ним це питання обговорювати. Наталія Борисівна теж зі свого боку підключилась.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |