На тимчасово окупованій частині півдня України залишається понад 150 тисяч окупантів

15.05.2023

На тимчасово окупованій частині півдня України залишається понад 150 тисяч окупантів

Росіяни під егідою “евакуації” примусово вивозять цивільне населення з окупованих територій Запорізької та Херсонської областей, у тому числі персонал захопленої атомної електростанції в Енергодарі.

Людям, які свідомо або вимушено працювали на ворожі війська, розповідають, що скоро почнуться бойові дії. Нібито, територію почнуть обстрілювати, тому треба виїжджати та працювати далі з росіянами, про це повідомляє представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк.

Так звану “евакуацію” з тимчасово окупованих територій війська рф використовують як ширму для проведення контррозвідувальних та фільтраційних заходів:

“Вони, по-перше, не хочуть, щоб населення могло спостерігати за їхньою підготовкою до боїв – тобто це певні контррозвідувальні заходи. Це також і фільтраційні заходи, оскільки насамперед відбувається примусовий вивіз проукраїнського населення. І по-третє, росіяни бояться проведення на цих територіях якогось партизанського руху і внутрішнього спротиву”.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |