На таврійському напрямку зосереджено 150 тисяч російських окупантів

03.08.2023

На таврійському напрямку зосереджено 150 тисяч російських окупантів

Попри величезну нацистську орду з московії, яка тимчасово перебуває на півдні України, ЗСУ роблять так, що ворог щодня втрачає по 2-3 роти особового складу.

Заступник командувача оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» зі стратегічних комунікацій Серій Кузьмін розповів, що на таврійському напрямку російські окупанти постійно поновлюють свої резерви, знімаючи підрозділи з інших місць. Зараз на цій ділянці фронту зосереджено 150 тисяч росіян, переважно це представники 35-ї, 36-ї, 5-ї та 58-ї загальновійськових армій, зауважив він під час телемарафону.

За словами Кузьміна, для більш активного просування захисникам не вистачає авіації, ППО та техніки для розмінування. Але й це не перешкоджає ЗСУ робити так, що за добу ворожа сторона втрачає по 2-3 роти.

«На нашому напрямку за останню добу, якщо брати санітарні втрати окупантів, то це 178 людей, трьох ми взяли в полон, і безповоротні їх втрати — близько 129 осіб. Втрати їх суттєві, це фактично 2-3 роти щоденно на нашому напрямку ворог втрачає», — повідомив він.

Нагадаємо, до суду скерований обвинувальний акт стосовно освітянина з Бердянська за фактом колабораційної діяльності (ч. 3 ст. 111-1 КК України).

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |