На півдні Запоріжжя росіяни шукають порожні квартири, щоб виставити їх на продаж

15.06.2023

На півдні Запоріжжя росіяни шукають порожні квартири, щоб виставити їх на продаж

Росіяни анонсували рейди у тимчасово окупованому Бердянську, аби перевірити “наявність споживачів житлово-комунальних послуг” в помешканнях. Напевно, шукають порожні квартири.

Як повідомляє Центр національного спротиву,  загарбники шукують квартири, які мешканці курортного міста вимушено покинули через військову агресію рф. Таким чином, ворог доповнить облік “безгосподарного майна” для подальшої “конфіскації” майна. Потім ці квартири виставлять на продаж за безцінь, яке зможуть купити колаборанти й окупанти.

З юридичної точки зору такі угоди є незаконними, коли ЗСУ вижене всіх росіян — власники повернуться до своїх домівок.

«При рейді, ворог буде перевіряти й тих, хто наразі живе в помешканнях. Адже окупанти оголосили про заборону мешканцям приймати туристів у житловому фонді, якщо будівля не має відповідного призначення. Це робиться для боротьби з партизанами, аби не дозволяють власникам приміщень надавати житло стороннім особам», — йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, мешканець Запоріжжя, раніше судимий за рекет та захоплення заручника, скоїв минулого року ДТП, у якій загинули троє людей. Суд Комунарського району оголосив нещодавно вирок: визнав водія BMW винуватим у жахливій аварії, але замінив 5 років позбавлення волі трьома роками іспитового терміну. Тобто, умовне покарання. Прокуратура напередодні оголошення вироку погодилась з таким покаранням.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |