Міська влада запрошує запоріжців долучитися до нової музичної події

09.08.2022

Міська влада запрошує запоріжців долучитися до нової музичної події

За інформацією секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва, найближчими тижнями запоріжці можуть долучитися до нової музичної події:

«У нашому місті стартувала крута музична подія – «Запоріжжя, співай за Перемогу». Починаючи з учорашнього дня, кожного вечора на площі Маяковського біля Фонтану Життя працює караоке просто неба. Усі охочі можуть заспівати там українську пісню за підтримки професійних бек-вокалістів. Також перед гостями заходу виступають запрошені міські виконавці та музичні колективи.

Окрім цього, кожної п’ятниці, суботи та неділі ведучі обиратимуть найкращих виконавців. Переможці отримають змогу виступити на гала-концерті, який відбудеться 24 серпня, у День Незалежності України.

Запрошуємо запоріжців відвідати площу Маяковського з 8 по 23 серпня та заспівати заради Перемоги. Концерт відбуватиметься щодня з 17: 00 до 19:00, з дотриманням усіх безпекових заходів – під час повітряної тривоги захід буде призупинятися.

росіянці почали переспівувати наші пісні та перекладати їх на свою мову. Але ми не дамо їм вкрасти нашу культуру. Підтримаймо український співочий фронт та співаймо разом за Мир та за нашу Перемогу!», - зазначає Анатолій Куртєв.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в