Мешканцям Дніпровського району розповіли про Громадський бюджет

04.04.2017

Мешканцям Дніпровського району розповіли про Громадський бюджет

У понеділок, 3 квітня, у районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району пройшла зустріч представника Координаційної ради з питань Громадського бюджету м. Запоріжжя з мешканцями району.

Мета даного заходу – заохочення громадян до подання проектів покращення зовнішнього обліку міста Запоріжжя, умов проживання у ньому та задоволення інших потреб його мешканців.

Член Координаційної ради, голова правління громадської організації «Асоціація фахівців психологічної допомоги» Юлія Паскевська розповіла про те, що автором такого проекту може бути будь-який член територіальної громади міста з правом голосу, який зареєстрований та проживає на території міста Запоріжжя.

В ході зустрічі присутніх ознайомили з основними положеннями та принципами Громадського бюджету з урахуванням останніх змін та етапами підготовки проектів, а також відповіла на всі питання зацікавлених осіб.

Проекти (у паперовому вигляді) приймаються з 01 по 31 травня 2017 року управлінням внутрішньої політики, преси та інформації міської ради за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 206.

Час прийому проектів - у робочі дні:

- з понеділка по четвер - з 09-00 до 12-45 години та з 14-00 до 17-45 год.

- у п’ятницю – з 09-00 до 12-45 та з 14-00 до 16-30 год.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Запорізької міської влади за посиланням http://meriazp.gov.ua/test/index.php?id=29783.

Запоріжців запрошують взяти активну участь у конкурсі проектів Громадського бюджету м. Запоріжжя.

Источник: meriazp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в