Мешканці пошкоджених нещодавнім обстрілом будинків продовжують отримувати допомогу від міських служб

27.03.2023

Мешканці пошкоджених нещодавнім обстрілом будинків продовжують отримувати допомогу від міських служб

Отримавши акти про пошкоджжене майно власники зруйнованих або непридатних для проживання квартир можуть подати документи до ЦНАпу для отримання щомісячної допомоги від міста. Документи вже подали 18 власників квартир з цих двох будинків. Робота продовжується.

- Працює сьогодні мобільний офіс від ЦНАПу, якщо особа має пакет документів, на місці можна заносити дані до реєстру пошкодженого майна. Найбільше постраждало 2 будинки. Всі квартири по цих 2-х будинках зафіксовано, ще низка багатоповерхівок пошкоджені: вибиті шибки тощо, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Два під’їзди з восьми в цих будинках визнані аварійними, мешканців з них евакуювали. Через влучання ракети та подальшого загоряння у цих під`їздах комунальники вимушено відключили усі комунікації.

Наразі на місці «прильоту» продовжують працювати міські служби. Фахівці Науково-дослідного інституту будівельних конструкцій вже працюють на будинках та повинні надати рекомендації щодо стану багатоповерхівок та подальших робіт.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |