Мер окупованого міста на Запоріжжі прокоментував вибухи, які було чутно…

24.07.2022


			Мер окупованого міста на Запоріжжі прокоментував вибухи, які було чутно…

Як ми вже повідомляли, в тимчасово окупованому Мелітополі в ніч з 23 на 24 липня було чутно вибухи. Мер міста Іван Федоров прокоментував нічні вибухи, передає «РІА Мелітополь».

За його словами, звуки було чутно як у самому Мелітополі, так і поза межами міста. Це результат «прильотів» по інфраструктурі, яку рашисти використовували на окупованих територіях.

Зокрема, у селі Новобогданівка було розбите залізничне полотно та пошкоджена будівля переїзного полотна. Тими залізничними шляхами окупанти доставляли на лінію фронту техніку т абоєприпаси.

Також вибухи були зафіксовані на аеродромі Мелітополя, який рашисти безуспішно намагаються відновити після атак ЗСУ. Станом на сьогодні військові рф встигли відновити всі злітні смуги.

Також гаряче вітання від наших захисників прилетіло неподалік від села Костянтинівка. Взагалі, за словами Івана Федорова, минула ніч для рашистів пройшла дуже жорстко.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |